pizzauuni
Kääntöpöydän kausi käynnistyy Ravintolapäivän (16.5.) villivihannes- ja hävikkiruokamenuulla. Höysteenä tarjoillaan kasvihuoneemme kevätsatoa. Ravintola aukeaa klo 15 ja on avoinna n. klo 19 asti.
Menussa:
Villipestopizza omasta saviuunistamme!
Horsma & hollandaise
Villi salaatti (kasvihuoneesta ja keväisestä keskuspuistosta)
Suolattu raparperi – lipstikka – retiisi -jugurtti
Isomaksaruohotamari
Ja muuta…


Kääntöpöydän kauden ensibrunssi

Sunnuntaina 17.5. tarjoillaan kääntöpöydän kauden ensimmäinen brunssi. Brunssi katetaan klo 12.00 (sadesään sattuessa viihtyisässä kasvihuoneessamme). Brunssin hinta aikuisilta on 20 € (sis. alv. 14 %).

Share →