Perjantaina 18.5. klo 11.30–14.30 tarjolla lähilounasta Kääntöpöydällä. Ruokalistalla on runsaasti paikallista ruokaa. Keitossa on n. 7 kg sissilaarien viime vuoden maa-artisokkasatoa (nostettu maasta iltapäivällä 16.5.). Keiton kylkiäisenä on salaattisatoa suoraan kasvihuoneesta mm. erinäisiä ”saldeja”, mizunaa, paksoita sekä kevätsipulia. Myös keiton kanssa tarjoiltava tyrnimallasleipä tulee naapurikaupunginosa Vallilan Good Pie™ -leipomosta. Huonon sään sattuessa, voimme edelleen hyödyntää kasvihuonetta osin ruokailutilana, sillä kolmas viljelylaareista nousee vasta tulevalla viikolla.
Ensiperjantain lounas 18.5. klo 11.30–14.30
- Sissiviljelmien maa-artisokkakeittoa ja paahdettuja auringonkukan siemeniä
kera tyrnimallasleivän sekä yrttisen linssilevitteen - Salaattia kasvihuoneesta + sitruuna-espanhunaja-vinaigrette
- Punajuurikakkua + reilu kahvi/villitee