Kääntöpöydän förskotti 4.2. 2012

***

Löydä ensi kesän pakollinen vierailu­kohde jo helmikuussa. Esittelemme Dodon tulevaa kaupunki­viljelypuutarhaa ja halutessasi pääset nikkaroimaan viljelylaareja. Päivän kruunaa Ravintola Kääntöpöydän talvinen menu. Tarjolla slaavilainen kasvismenu, mm. luomu-borssi­keittoa & vuolukermaa sekä avotulella paistettuja syrnikkejä, puolukkahilloa ja jugurttimoussea…  Pakkaspäivän lämmikkeeksi sopii toki myös tarjolla oleva kuuma minttutee Pasilan sissiviljelmien viime kesän sadosta kera cityhunajan. Ravintola aukeaa n. klo 12.

Nauti kaupungista uudella tavalla: Vaikutu, jätä jälkesi, kommentoi!

la 4.2. klo 11–17
Keski-Pasilan Veturitallit,
Tallikadun päässä

Huom! Tapahtumassa voit tukea Kääntöpöydän tulevaa kesäkahvilaa lahjoittamalla kupin / lautasen keräilyastiastoomme.

www.restaurantday.org/?r=kaantopoydan-forskotti

www.facebook.com/events/201565129938818/

Katso / tulosta tapahtuman flyer >

***