HarFest

OHJELMA // PROGRAM 10.9.

IKEBANA WANNA BEE ART WORKSHOP 11
with Kreetta Järvenpää

Tule nauttimaan alkusyksyn kukkasadosta! Teemme villin ja kevyen kukka-asetelman Ikebana estetiikasta ammentaen kananverkkopohjalle. Kreetta Järvenpään workshopissa pääset nauttimaan kukkatyöskentelystä ja luvassa on pari vinkkiä myös kukkakuvaamiseen. Ota mukaasi oma astia, jos haluat viedä asetelman kotiin. Workshop on maksuton ja siihen mahtuu 12 osallistujaa.

// Come and enjoy the early autumn flower harvest! We’ll be making a wild and light flower arrangement drawing from Ikebana aesthetics, using chicken wire as the base. In Kreetta Järvenpää’s workshop you’ll be able to enjoy working with flowers and there will be a couple of tips for flower photography as well. Take your own container with you if you want to take the still life home. The workshop is free of charge and can accommodate 12 participants.


BRASILIALAINEN JUJUTSU 12
// BRAZILIAN JIU JITSU
with Henri Lindroos, Dojo ryFREE THE 80% SENSORY RETREAT 13
with Work for Earth


DEKOILUTALKOOT 13
//DECO WORKSHOP
with Work for Earth


TISSELITYÖPAJA 14
// DIY-TISSELS
with Ouna

Tee itse tasselit ja opi samalla tutkimaan rintasi. Tässä työpajassa askarrellaan tasselit kierrätysmateriaaleista ja askartelun lomassa opitaan tutkimaan omat rinnat. Tämä työpaja järjestetään kasvihuoneessa turvallisemman tilan takaamiseksi. Työpajaan ei vaadita ennakkoilmoittautumista.

// Learn how to make nipple tassels from recycled materials and while you’re at it learn from breast health and self examination. This workshop will be held inside the greenhouse in order to guarantee a safer space. No signup needed in advance.


YOGA WITH MAITSU 16
with Maija Turunen


PANEELI PUUTARHA- JA VILJELYALAN TALVITYÖTTÖMYYSESTÄ 17
// PANEL ON GARDENING AND FARMING SECTOR WINTER-UNEMPLOYMENT

Keskustelemassa Pia  Kuusiniemi, maisema-arkkitehti ja Viherympäristöliiton varapuheenjohtaja ja Kaisa Koskelin, puutarhuri, hortonomi ja Ahlman Edu EU EPLUG -hankepäällikkö. Moderoimassa Kasper Strömman.

//Discussing Pia Kuusiniemi, landscape architect and vice chair of Viherympäristöliitto, and Kaisa Koskelin, gardener, hortonom and project leader of Ahlman EU EPLUG. Discussion facilitated by Kasper Strömman.


DIY-PIZZERIA LÄMPIÄÄ 18
// DIY-PIZZERIA WARMS UP


MUSIC GARDEN 6pm ->

milkamilka 18

Kahden Milkan muodostama milkamilka on helsinkiläinen pop-folk-duo. Kaimat Milka Keinänen ja Milka Räisänen laulavat mm. hengitysvaikeuksista, ihastumisesta, somesta ja muutoksen kaipuusta. Yhtyeen musiikkia määrittävät vahvat melodiat, lauluharmoniat ja kitaravetoinen säestys. milkamilka on julkaissut kaksi sinkkua, Työmaa ja Punainen.

// milkimilka is a Helsinki-based pop-folk duo formed by two Milkas.  Namesakes Milka Keinänen and Milka Räisänen sing about  breathing problems, falling in love, social media and longing for change.  The band’s music is defined by strong melodies, vocal harmonies and guitar-driven accompaniment.  milkimilka has released two singles, Työmaa and Punainen.

https://open.spotify.com/track/6BNVXvWNpA6hcLmVDSZTOn?si=GqS71AxWQwumCuvlp8MiUg


Selma ja Eero (korvaa Oiro Penan) 19
/ Selma and Eero (replacing Oiro Pena)

Laulaja-säveltäjä Selma Savolaisen ja kontrabasisti Eero Tikkasen duo luo ainutlaatuisen konserttielämyksen hämärtyvässä syysillassa. Yhdessä he ovat esiintyneet muun muassa Horror vacui ja MINE -yhtyeissä, ja yhteistä duo-kokoonpanoa on aiemmin kuultu esimerkiksi Raahen Rantajatseilla ja Korpo Sea Jazzeilla.

”Ajattelemme saarta, saaren ympäröimää merta. llmaa, ilmavirtaa, sisään- ja uloshengitystä. Sitä miten paljon elämää pakkautuu yhteen hetkeen, yhteen pysähdykseen. No man is an island. Aikaa ja ajankulua”, Savolainen ja Tikkanen kertovat.

Luvassa on upea kokonaisuus herkkyyttä, spontaaniutta ja ilmaisuvoimaa.

// The duo of singer-composer Selma Savolainen and double bassist Eero Tikkanen create a unique concert experience on a dim fall evening. Together, they have performed in the bands Horror vacui and MINE, and the joint duo composition has previously been heard in, for example, Raahen Rantajatsi and Korpo Sea Jazz.

”We think of the island, the sea surrounded by the island. Air, airflow, inhalation and exhalation. How much life is packed into one moment, one stop. No man is an island. Time and the passage of time”, Savolainen and Tikkanen say.

There will be a wonderful combination of sensitivity, spontaneity and expressive power.

Kuva/Image: Aleks Talve


Cyril Awakens 20


Betty Fvck 20:45


Ken Kuusk [EE] 21

Ken Kuusk is a selector who’s style varies depending on the season. His sets are both groovy and eclectic where the focus is on the music rather than the persona. During last several years, he’s been playing across Europe while being part of many different music communities and movements. Music-wise you can hear anything from 90s house to new boogie –  guaranteed to make you move!


Tapahtumapaikka
// Venue

Veturitallinkujan päässä eteläisen kääntöpöydän päälle rakennettu kasvihuone ja ulkolava, Pasilan vanhoilla Veturitalleilla. Pyörätuolilla pääsee paikalle, mutta virallista pyörätuolivessaa meillä ei ole. Tulijoita pyydetään huomioimaan Kääntöpöydän olevan turvallinen tila, johon kaikki voivat kokea olevansa tervetulleita. Valtion koronaohjeistuksia seurataan, ja tapahtumapaikka saatetaan jakaa erillisiin katsomolohkoihin. Saavutettavuustiedot: https://kaantopoyta.fi/saavutettavuus/

// The old Roundhouse, at the end of Veturitallinkuja, greenhouse and stage built on the southern turntable. Access with wheelchair, no accessible toilet. Kindly note, that Turntable is a safe environment where everyone is welcome. We are currently under investigation at the government’s pandemic guidelines, and according to it the space might be divided in sectors. Accessibility: https://kaantopoyta.fi/saavutettavuus/

[button url=”https://fb.me/e/2GFdO01FL” target=”blank” background=”#369244″ color=”#ffffff” size=”5″ icon=”icon: heart-o” icon_color=”#000000″]HarFest // timetable and FB event[/button]


Yhteistyössä
// In collaboration with

Dodo ry & Ruohonjuuri, Järvikylä, Ägräs, Taaki, Majvikin puutarha, Skog Studio, Hörbs, Helsingin kaupunki

Lisätietoa
// More information

Hankepäällikkö Tea Auramo

Emme hyväksy tapahtumassa minkäänlaista syrjintää.
// No discrimination or harrashment is allowed.
#kääntöpöytä #foodrevolution #postconsumeristculture #harfest

[button url=”https://www.instagram.com/dodo_org/?hl=en” target=”blank” background=”#369244″ color=”#ffffff” size=”5″ icon=”icon: instagram” icon_color=”#000000″]Dodo’s Instagram[/button]

[button url=”https://www.facebook.com/kaantopoyta/” target=”blank” background=”#369244″ color=”#ffffff” size=”5″ icon=”icon: heart-o” icon_color=”#000000″]Kääntöpöytä //Turntable on Facebook[/button]