Saavutettavuus

Kääntöpöydän tilat eivät ole esteettömät. Voit saapua julkista liikennettä hyödyntäen (juna, bussi, raitiovaunu) tai esimerkiksi taksilla. Julkisen liikenteen pysäkeiltä juhlatilaan on kävelymatka (noin 750 metriä Pasilan asemalta, noin 550 metriä Teollisuuskadun bussipysäkiltä), jonka varrella on asfalttiin upotettuja junakiskoja ja maasto päällystettyä, mutta epätasaista. Taksilla pääsee suoraan Kääntöpöydän viereen.

Tila on kasvihuone, jota ympäröi terassi. Terassille ja kasvihuoneeseen päästäkseen tulee ylittää korkea kynnys (noin 15 cm). Tämän ylittämiseen on mahdollista käyttää paikalla olevia levyjä, joista voi tehdä DIY-luiskan. Tilassa on käytössä kuivakäymälä, jonne on kävelymatka kasvihuoneelta noin 70 metriä. Kävelymatkan varrella maasto on epätasaista ja päällystämätöntä soraa. Matkan varrella on myös autojen läpikulkua estävä puomi, jota ei pysty siirtämään. Puomi on usein auki, jos se on kiinni se tulee kiertää, alittaa tai ylittää. Triplan maantasossa, sisällä Veturitien sisäänkäynnin lähellä, on esteetön käymälä. (Etäisyys Kääntöpöydältä 350 metriä.)

Kasvihuoneen sisällä on pitkä puinen pöytä ja puiset penkit. Huonekalujen ollessa paikallaan kasvihuoneen sisällä on melko vähän liikkumistilaa. Sisäänkäynti onnistuu kasvihuoneen molemmista päistä, joissa on pariovet (leveys kokonaan avattuna noin 160cm, ei kynnystä). Kasvihuoneen sisällä on myös erilaisia ​​eläviä kasveja. Kasvihuoneen lattia on epätasainen ja puinen lautalattia.

Terassilla on erilaisia ​​puisia pöytiä, tuoleja ja penkkejä. Tapahtumasta riippuen terassin yläpuolella on pressut, jotka suojaavat osittain auringolta tai sateelta. Kasvihuoneen terassi on epätasainen ja puinen lankkulattia.

Kasvihuoneen takana olevaan viljelymonttuun on 8 porrasaskelmaa.

Tapahtumien järjestäjillä on pääsy makasiinirakennuksen G-portaan keittiöön, joka sijaitsee katutasossa. Sisäänkäynti on 170 cm leveä ja siinä on yksi askelmaa ja 4 cm korkea kynnys.


Accessibility

The venue is not accessible. The Turntable can be reached by public transport (train, bus, tram) or by taxi, for example. There is a walk from public transport stops to the venue (750 meters from Pasila station, 550 meters from Teollisuuskatu bus stop). The way to the venue is paved, but the terrain is mostly uneven. There are also embedded train tracks on the way. The Turntable is directly accessible by taxi.

The space is a greenhouse surrounded by a terrace. To reach the terrace and the greenhouse you have to cross a high threshold (about 15 cm). A wooden DIY ramp can be made for crossing (there are wooden boards around). The venue has a dry toilet within a walking distance from the greenhouse (100 meters). The terrain on the way to the toilet is uneven and unpaved and there is also a fixed, unmovable boom that prevents cars from passing through. The boom must be crossed over, under or passed from the side. Inside the Mall of Triple, there is a fully accessible restrooms just near the outdoor of Veturitie, on the ground level. (Distance 350m from Kääntöpöytä – Turntable)

There is a long wooden table and wooden benches inside the greenhouse. While the furniture is in place, the greenhouse does not have a lot of space for moving around. There are two entrances to the greenhouse space with double doors (width 160 cm fully open, no threshold). There is also a variety of living plants inside the greenhouse. The floor of the greenhouse is made of wood, and it is uneven.

There are a variety of different wooden tables, chairs and benches on the terrace. There are tarps above the terrace to partly shelter from the sun or rain. The terrace of the greenhouse is uneven and wooden.

There are 8 steps down to the gardening pit behind the greenhouse.

Event organizers have access to the kitchen of the G stair of the nearby warehouse building, which is located at street level. The entrance is 70 cm wide and has 1 step and a 4 cm high threshold.

Bitnami