Saavutettavuus

Kääntöpöydän tilat eivät ole esteettömät. Voit saapua julkista liikennettä hyödyntäen (juna, bussi, raitiovaunu) tai esimerkiksi taksilla. Julkisen liikenteen pysäkeiltä juhlatilaan on kävelymatka (noin 750 metriä Pasilan asemalta, noin 550 metriä Teollisuuskadun bussipysäkiltä), jonka varrella on asfalttiin upotettuja junakiskoja ja maasto päällystettyä, mutta epätasaista. Taksilla pääsee suoraan Kääntöpöydän viereen.

Tila on kasvihuone, jota ympäröi terassi. Terassille ja kasvihuoneeseen päästäkseen tulee ylittää korkea kynnys (noin 15 cm). Tämän ylittämiseen on mahdollista käyttää paikalla olevia levyjä, joista voi tehdä DIY-luiskan. Tilassa on käytössä kuivakäymälä, jonne on kävelymatka kasvihuoneelta noin 70 metriä. Kävelymatkan varrella maasto on epätasaista ja päällystämätöntä soraa. Matkan varrella on myös autojen läpikulkua estävä puomi, jota ei pysty siirtämään. Puomi on usein auki, jos se on kiinni se tulee kiertää, alittaa tai ylittää. Triplan maantasossa, sisällä Veturitien sisäänkäynnin lähellä, on esteetön käymälä. (Etäisyys Kääntöpöydältä 350 metriä.)

Kasvihuoneen sisällä on pitkä puinen pöytä ja puiset penkit. Huonekalujen ollessa paikallaan kasvihuoneen sisällä on melko vähän liikkumistilaa. Sisäänkäynti onnistuu kasvihuoneen molemmista päistä, joissa on pariovet (leveys kokonaan avattuna noin 160cm, ei kynnystä). Kasvihuoneen sisällä on myös erilaisia ​​eläviä kasveja. Kasvihuoneen lattia on epätasainen ja puinen lautalattia.

Terassilla on erilaisia ​​puisia pöytiä, tuoleja ja penkkejä. Tapahtumasta riippuen terassin yläpuolella on pressut, jotka suojaavat osittain auringolta tai sateelta. Kasvihuoneen terassi on epätasainen ja puinen lankkulattia.

Kasvihuoneen takana olevaan viljelymonttuun on 8 porrasaskelmaa.

Tapahtumien järjestäjillä on pääsy makasiinirakennuksen G-portaan keittiöön, joka sijaitsee katutasossa. Sisäänkäynti on 170 cm leveä ja siinä on yksi askelmaa ja 4 cm korkea kynnys.